Haptonomiepraktijk Haptomove Utrecht

Hi, ik ben Sjook Heesakkers.
Sinds 1990 heb ik het genoegen om als fysiotherapeut contact te mogen en kunnen maken met mensen die in verband met klachten hulp zoeken.

In het begin van mijn loopbaan vulde ik dit vooral effectief in. Daarom heb ik veel energie in technische bij- en nascholingen op fysiotherapeutische vlak gestoken. Ik merkte evenwel dat ik in de behandelingen bij mijn cliƫnten, vaak tegen andere factoren aanliep dan alleen fysiek gerelateerde klachten. Zo heb ik mogen ervaren dat de klachten van de mensen die bij mij komen niet alleen te maken hadden met een fysiek verstoord mechanisme, maar ook met een min of meer verstoorde beleving van zichzelf en/of interactie met anderen.

Toen ik een opleiding ging volgen bij het Wetenschappelijke Instituut voor Haptonomie kreeg ik het gevoel dat ik met mijn werk de voor mij juiste richting was ingeslagen. Niet meer puur technische handelingen, maar echt en wezenlijk contact maken met mensen. Hen kunnen aanspreken op vermogens om vanuit gevoel te komen tot inzicht en zo te komen tot herstel en balans in jezelf en in relatie tot anderen.

Dat geeft mij iedere keer weer veel voldoening.

Locatie Utrecht
Koningsweg 234
3582 GL Utrecht
06 39 78 14 81
info@haptomove.nl

Heb je interesse, vragen of wil je je aanmelden? Klik dan op de contactknop hieronder voor verder informatie.